MÅNDAG, första lovdagen


Jag kan säga ärligt att idag slog jag rekord i att bli klar. Och för dom som känner mig vet att jag då är värd en stor applåd!
Slängde mig iväg till Nordfeldts för att prata om förberedelserna inför balen med Alma och Leo. Leo kom dock en stund efter oss andra. Men eftersom han är kille kan man ju godta det. Men jag och Alma fick då en mysig pratstund!
Senare på eftermiddagen blev det en tur till Strandgatan. Mysig fika i höstrugget! Och som ni ser på bilden har jag inte vuxit till mig än.. men ja det kommer väl en tid då jag också lär mig dricka latte (glassigt ord!..)
Ja än så länge håller jag mig till te och choklad.. Men med tanke på att nästam alla mina kompisar dricker kaffe (till och med svart!) så är det väl dags att ta tag i lärandet! Man känner ju sig lite äldre när man beställer en latte än om man frågar om dom har varmchoklad.. Men en sak jag i alla fall kan i kaffets värd är att jag göra latte!
Igår va jag och min älskling på bio och såg på In Time, helt okej och bra film! Och sällskapet gjorde ju bara filmen ännu bättre!

Göteborg


Hos goa kusinerna

Och så blinkar det till,


29 oktober, Oktobermarknad


Känner att det är extra höstigt idag, kan inte avgör om det beror på kylan, alla träd utan löv.
Men är det oktobermarknad så vet man ju lixom att nu är det verkligen höst på riktigt. Efter mysiga men knöiga turer (kommer inte på något bättre att kalla det) mellan allt att titta på så blev det en äkta hösfika.
Och ett sånt där måste är ju att köpa marknadsgodis. Men varje gång så inser man efteråt att det är ju inte ens gott!
Saknade dock min Axel där något extremt mycket. Han bara jobbar och jobbar haha!
Nu ska jag snart iväg till Göteborg!

Cc


En liten typ utflykt på en sen torsdagskväll med Alvis!


En kväll från helgen


"Förpackat i en skyddande atmosfär! Hmmm??

122 Dagar, fyramånader ♥


Jag tror aldrig jag kommer komma ifrån att du alltid är snäppet bättre på allting än vad jag är!
Men Axel jag älskar dig galet mycket ändå!

17:15 oktobeR


h A pp Y ! !!!


Iphoneskit


Efter att ha suttit och försökt fixa uppdateringen till Iphonen som krånglade som bara den, lyckades jag till slut få till det. (Hoppas jag) Så åkte jag till Överby med mamma! Och åker du dit är det svårt att komma hem utan något..Skulle egentligen inte handla något tills höstlovet hade jag bestämt, men eftersom jag fick sakerna av min ubersnälla mamma så räknas det ju inte! Eller..
Nu ska jag snart iväg till katerinedal och träffa bästa Jossa en stund om jag bara får ihop det!

Lite lagom sött sådär


Titta i TTela häromdagen och såg detta !

NF M Y S, fredag


Dåliga vanor ger dåliga former

O U T


Det finns inga ord för det, på det här språket


I believe it's Autumn


M Y S O N S D A G


Mysig eftermiddag med min goa!

SVÅRT VAL

Sitter och funderar på vad jag borde välja. Eller själva valet i sig är ju väldigt lätt, men läxorna är ju vad man borde välja med tanke på prov och annat jobbigt som tynger! Hade jag inte tagit in posten när jag kommit hem hade jag inte haft detta problem, om man nu kan kalla det problem...


Tidsinställt, har match15 oktober


J O H A N N A (afrikaje@hotmail.com) om B L Å:
Fin tröja! Är det en stjärna på?
Var har du köpt den? =)
Ja det är det!
Den är från Hunkydory men köpt på Pondus :)

Ella om TRY:
Gillar blusen! Var kommer den ifrån?:)
Den ä från Tjalla Malla i Malmö. Men jag tror dom har en nätbutik eller vad man kallar det!F R E D A G !!!


Torsdag


Efter plugg plugg plugg ringe telefonen och jag fick en välförtjänt paus i allt. Tog mig ner till Nordfelds och mötte upp några godingar. Jag och Alva bröt upp och gick sedan ner bortåt skräckland och fick en mysig pratstund!
Fick se mitt skolkort idag...och gud vad kul att man ser ut som en tolvåring! Men kameran ljuger ju aldrig så det måste ju vara den bistra sanningen! Usch vad jag hatar skolkort!

Du fastnar perfekt i min polaroid


H E L G;


H E L G;


B L Å


H E L G;


Utkast: Okt. 6, 2011


En dag kvar till helg och gud så jag längtar!

M A T C H


Jag vet att kvaliten är usel!
Mysig kväll i ruggvädret! Och bra är den pojken!

DOTS


Nu borde jag dra igång med läxorna, men attans vad kallt det är! Vill hellre bara slänga mig i soffan med en bra film och mysa ner mig under filt! Ska försöka göra undan så mycket av läxorna som möjligt! (lättare sagt än gjort...) Men måste för om några timmar ska jag iväg och kolla match på världens bästa!

TISDAG


I helgen va det kalas som stod på schemat för mig och min syster! Kul att träffa släkt och goa vänner! På söndagen va det till att gå upp tidigt eftersom jag hade match ända borta i Mariestad. Kom inte hem förrän sent på kvällen och då va det bara att ta tag i allt skoljobb man skjutit upp. Det känns som det är väldigt mycket plugg nu och när det inte är det så är det träning, blir så trött!

TRY

Eftersom det finns en blogg.se-app nu så tänkte jag pröva på att blogga från mobilen!


Det finns inga ord för det,


F R E D A G S M Y S


RSS 2.0